Fabrikanten

Heijnerman Agenturen vertegenwoordigt de volgende firma’s:
 

Alterfil Nähgarne – D: Ontwikkelt en produceert innovatieve naaigarens.
Zoals het Alterfil S naaigaren is oorspronkelijk ontwikkeld voor probleemstoffen waar naadrimpeling makkelijk optreedt. De gepatenteerde high-tech coating zorgt voor gladde naden. Ondertussen heeft dit garen zich bewezen en biedt meerdere voordelen.  Zoals het voorkomen dat knopen losraken. Ook is het een perfect alternatief voor ondergaren bij borduur applicaties.

De Bernardi – I: Sinds 1946 sterk in standaard band, als satijn en fluweelband, maar ook seizoen collecties. Geweven band, biaisband in vele kwaliteiten en uitvoeringen, etc. Alles uit eigen productie en ververij. Voldoet aan de laatste ecologische eisen. Nu ook recyclet polyster band.

KC Textil (I) – “wearable technologies”, technologie ontwikkelingen verwerkt in kleding en tassen. Maar ook in combinatie met kleding of voor persoonlijk gebruik.

Knopf Schäfer (D), Fenili (I)Zeer trendy knopencollecties voor middelgrote tot grote afnemers in polyester, steennoot, hoorn, been, parelmoer, leer, urea (KS-Horn) en metaal. Knopf Schäfer is sinds eind 2023 een samenwerking aangegaan met de EU group, waar Fenili ook bij hoort. EU heeft eigen producties in Italië. India, China en Vietnam.

MyZip – I: Zeer breed programma in ritsen. MyZip is een synergie van Mas Italia srl en Zipperr srl in 2018. Korte levertijden, commerciële prijzen, hoge kwaliteit en zeer veel mogelijkheden. Met ieder seizoen een nieuwe modische collectie.

Seripress – FTransfers worden door vele firma’s in de wereld aangeboden. De kwaliteit van Seripress staat bovenaan. Men hecht waarde aan de vele normen die gesteld worden voor bijvoorbeeld kinderkleding in Europa. 

SRT – I: Al meer dan 50 jaar levert men kledinghangers in vele varianten en uitvoeringen voor jassen/colberts, blouses en rokken/pantalons. In range van kleuren, mat, glanzend, metallic, transparant of voorzien van flock of rubber coating. Degelijke kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Texcart en Fifty Nine – I: Producent van geweven en bedrukte labels in vele kwaliteiten, hang tags, leer, jacron, high frequency, geborduurd, etc, etc, etc. Maar ook een uitgebreid ecolabel programma. Waarbij Fifty Nine zich specialiseerde op transfers,